Close

Training Palliatieve zorg op 15 mei

Training Palliatieve zorg op 15 mei

Attenza geeft een Training Palliatieve zorg voor aangesloten en niet-aangesloten zzp’ers. Daarom willen wij alle niveau 3, 4 en 5 verzorgenden en verpleegkundigen uitnodigen voor de cursus. De belangrijkste onderwerpen van de palliatieve zorg worden in deze training aangestipt.

De training heeft als doel jou aanvullende informatie te geven die jij in je dagelijkse werkzaamheden kan toepassen. Daarnaast is de cursus ook interactief. We vinden het namelijk belangrijk dat jij tijdens deze cursus jouw ervaringen met de cursisten kan delen. Op deze wijze krijg jij vanuit verschillende perspectieven informatie aangereikt.

Na deze cursus heb jij de kennis om in eigen woorden toe te lichten wat palliatieve zorg is, welke symptomen het meest voorkomen bij palliatieve patiënten en zo zijn er nog een geruim aantal doelen die jij aan het einde van deze cursus hebt bereikt. Deze cursus is geschikt voor maximaal 16 personen. Wil jij verzekerd zijn van een plaats? Klik dan snel op onderstaande link en meld je aan!

Meer info & aanmelden

 

Prijzen (excl. btw):

Aangesloten zzp’ers: 75 euro incl. btw
Niet-aangesloten zzp’ers: 120 euro incl. btw.

* Als je je vóór 28 april inschrijft en aansluit bij Attenza, krijg je ook 45 euro korting. Let op, je krijgt een kortingscode door te mailen naar recruitment@attenza.nl.